Ga mee met de Vliehors Expres en ontdek de Sahara van het Noorden. Een unieke beleving!

De Vliehors Expres

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om het prachtige eiland Vlieland te verkennen? Dan is de Vliehors Expres absoluut iets voor jou!

De Vliehors Expres is een unieke attractie op Vlieland die je meeneemt op een onvergetelijke tour over het uitgestrekte zandstrand van de Vliehors. Dit bijzondere natuurgebied wordt ook wel de "Sahara van het noorden" genoemd en is een must-see voor iedereen die het eiland bezoekt.

De Vliehors Expres is een stoere, militaire truck die je over het zandstrand naar de Vliehors brengt. Onderweg vertelt de enthousiaste gids je alles over de geschiedenis en de natuur van dit unieke gebied. Je zult versteld staan van de verhalen over de scheepswrakken, de zeehonden en de bijzondere planten en dieren die hier leven.

De Vliehors Expres is een geweldige attractie voor jong en oud en is een perfecte manier om het eiland op een unieke manier te verkennen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je tour met de Vliehors Expres en laat je verrassen door de schoonheid van Vlieland!