De vuurtoren van Vlieland is gelegen op het 42 meter hoge Vuurboetsduin net buiten het dorp Oost-Vieland!

Bezichtiging van de Vuurduin

De Vuurduin is gelegen op het hoogste duin van Vlieland en biedt een spectaculair uitzicht over het eiland, de zee en het omliggende Waddengebied. Het is de perfecte plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Vlieland en even helemaal tot rust te komen.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens een rondleiding in de vuurtoren kom je ook alles te weten over de geschiedenis van deze bijzondere plek. De gids zal je meenemen op een reis door de tijd en je vertellen over de vele avonturen en verhalen die zich hier hebben afgespeeld.

Bovendien is de beklimming van de vuurtoren op zichzelf al een avontuurlijke ervaring. De 47 meter hoge toren biedt een uitdagende klim, maar het adembenemende uitzicht vanaf de top is het zeker waard!

Een bezoek aan de vuurtoren is een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en is een must-do voor iedereen die Vlieland bezoekt. Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en beklim de Vuurduin om te genieten van een onvergetelijk uitzicht en een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten.